7743183a0c29602dd5cb10a180f593b2-image desember 14th, 2017 Jørgen Ulrik Berg

Abracadabra Cyclewear

Også i år fortsetter vi det gode samarbeidet med Abracadabra Cyclewear. Gründeren bak sykkelklesmerket Jo Hoff Nordskar, vant årets utgave og gleder seg allerede til sin 3. start i Lærdal. Som takk for de spektakulære opplevelsene han har fått gjennom Jotunheimen Rundt på sine to starter, vil han gi noe tilbake. Derfor får alle som har sikret seg den eksklusive deltagelsesplassen til 2018-utgaven en rabattkode på hele nettbutikken www.abra-cadabra.no. Rabattkoden «jr2018» (små bokstaver) gir deg 20% på hele nettbutikken og alle varene. Koden gjelder t.o.m juli 2018. Ta en titt her og la deg inspirere til nye, spennende sykkelopplevelser med det beste tøyet på markedet. Alt laget i Italia og designet i Norge. Med ønske om gode forberedelser. 

Posted in Ukategorisert

Legg inn ein kommentar

Jotunheimen Rundt

Sognefjellrittet

ALT INNHOLD