thPQ9Y0C1N juli 5th, 2017 Jørgen Ulrik Berg

ANBEFALT PARKERINGSPLASS FOR BUSSER OF BOBILER I SOGNDAL

Vi henstiller til at alle lagbusser plukker opp sine slitne ryttere på parkeringsplassen  Ingafossen, se kartutsnitt nedenfor. Det er ca  900 meter og 40 høydemeter opp dit fra Skysstasjonen, men har man sykla Jotunheimen Rundt, klarer man vel det også? ;-)  Vi har dessverre ikke kapasitet til å slippe inn lagbusser, bobiler og privatbiler inn til område for arrangementet i målområdet. Vi må prioritere at   arrangørens busser, lastebiler og andre servicebiler kommer frem.  (Det er en lang busslomme i Dalavegen på utsiden av Skysstasjonen. Den har ikke mye kapasitet, men dersom den er ledig, er det mulig å plukke raskt opp deltakere her). 

kart

Posted in Ukategorisert

Legg inn ein kommentar

Jotunheimen Rundt

Sognefjellrittet

ALT INNHOLD