squeezy-sports-nutrition-upgrade-yourself november 29th, 2016 Jørgen Ulrik Berg

Squeezy Sports Nutrition

Jotunheimen Rundt er stolt over å inngå sponsoravtale med Squeezy.

 

– for utøvere som ønsker bedret yteevne

Squeezy Sports Nutrition er til stede i de fleste europeiske land og leverer avanserte produkter av høy kvalitet basert på det siste nye innen idrettsforskning – produktene er perfekt tilpasset kroppens behov.

Squeezy produseres i Tyskland. Alle produkter består av kun naturlige ingredienser. Tilsetningsstoffer som ikke har en virkning i forhold til din prestasjon er utelatt. Det er derfor Squeezy er skånsom for magen og så lett opptagelig i kroppen. Dette enkle prinsippet gjør Squeezy uslåelig når du ønsker ekstra energi og kraft enten du trener, går tur eller konkurrerer.

Squeezy Norge markedsfører og selger Squeezy Sports Nutrition i Norge. Produktene selges gjennom faghandel. Med faghandel mener vi butikker og utsalgssteder som i tillegg til produkter, også leverer en unik kompetanse som gir kunden en merverdi. Alle butikker som selger Squeezy produktene har derfor gjennomgått en opplæring i hvordan produktene fungerer og skal kunne veilede deg som forbruker.

Du finner Squeezy i butikker med en faghandelsprofil rettet mot sykkel, løping, triathlon og langrenn.

Squeezy Norge baserer seg på å være tilstede der utøverne er. Kontakt med klubber og tilstedeværelse på idrettsarrangementer er derfor en viktig bærebjelke i vår virksomhet.

Prøv Squeezy – opplev forskjellen http://squeezy-norge.no/

Posted in Ukategorisert

Legg inn ein kommentar

Jotunheimen Rundt

Sognefjellrittet

ALT INNHOLD