img_6576 november 23rd, 2016 Jørgen Ulrik Berg

Abracadabra Cyclewear

Abracadabra Cyclewear er stolt samarbeidspartner med Jotunheimen Rundt – norges råeste sykkelritt. Vi er en liten familiebedrift som holder til på Harestua utenfor Oslo. Vår store drivkraft ligger i å utvikle inspirerende sykkelklær som bidrar til økt aktivitet for våre kunder. Visjonen vår er derfor å inspirere gjennom design og funksjonalitet, og vi ønsker ikke bare å innfri og levere til forventningene, men begeistre og overraske deg som kunde.
Jeg var selv deltager på Jotunheimen Rundt i 2016, og med 10 år bak meg som toppidrettsutøver og en av landets beste terrengsyklister kan jeg med hånda på hjertet si at dette rittet er noe av det råeste som finnes; ekstreme naturopplevelser og kontraster sender både kropp og sinn på en spennende reise gjennom noe av Norges flotteste natur.
Som deltager i Jotunheimen Rundt 2017 gleder det meg derfor ekstra mye å gi deg et eksklusivt Jotunheimen Rundt pannebånd

fullsizerender

før start og en rabattkode som gir deg -10% på hele nettbutikken vår http://abra-cadabra.no/(gjelder én transaksjon per kunde)
Velkommen til en hyggelig handel i vår nettbutikk.

Rabattkoden gjelder kun påmeldte og fåes i bekreftelsen ved påmelding. Hvis du mot formodning ikke har mottatt denne, kontakt post@jotunheimenrundt.no

Jeg ønsker deg god oppkjøring og lykke til.
Sportslig hilsen Jo Hoff Nordskar
#abracadabracyclewear

Posted in Ukategorisert

Legg inn ein kommentar

Jotunheimen Rundt

Sognefjellrittet

ALT INNHOLD