image juni 20th, 2016 Jørgen Ulrik Berg

Mini-lagkonkurransen

Starttid vil bli satt ut frå dei ulike sine tidsmål. Dette for å unngå for tidleg målgang i Sogndal. Laget stiller sjølv med 1 stk servicebil. Denne vert merka med lampe og skilt utlånt frå arrangør. Krav til tlf i bil. Det er ikkje tillatt med service frå bil i fart. Ved punktering/uhell anbefalar vi heile laget om å stoppe. Ikkje tillatt å«dra»,»pes»av rytter/lag med bil. Det medfører diskvalifikasjon. Det er og anledning til å nytte dei frie servicebilane som føl rittet viss dette er naudsynt. Vi vil ha eit møte med kapteinane på laga ca kl 17 på fredagen.

KOMMENTARER

Arild Vestby sier:

Hei, hvordan jeg se startlister for mini lag konkurranse Jotunheimen rundt. Mvh Arild vestby

Posted in Ukategorisert

Legg inn ein kommentar

Jotunheimen Rundt

Sognefjellrittet

ALT INNHOLD